|  | 

Hírek

Ingatlanpiac és vírushelyzet

img-responsive

A 2020-as év  első mélyütése a vírushelyzet.
A  MIÉSZ munkatársai azon dolgoztak, hogyan lehetne a helyzet miatti légüres térben túlélni.

A kollégák szeretnének a kormányzattól támogatást kapni az ingatlanszakma részére, de nem mentek üres kézzel.
Olyan vállalásokat ajánlottak, amely segíti a helyzet megoldását, többek között az értékbecslőink rövidebb határidővel, az ingatlanközvetítők az idősekre illetve rászorulókra való különös figyelemmel  dolgoznak. Amennyiben olyan helyzettel találkoznak, hogy komolyabb segítség szükséges, intézkednek, ha hétköznapi dolgokkal tudnak segíteni, mint ügyintézés vagy gyógyszerek kiváltása – ezt is vállalják.

Let's work hard! (with video) by jackson alves on Dribbble
További érdekesség, hogy a kollégák egy része újabb képzésekre iratkozik be, ahol más jellegű – de kapcsolódó- munkaköröket tudnak ellátni.
Ilyenek az ingatlankezelés, különböző karbantartási szolgáltatások és többen elindultak az adatvédelem irányába is, hisz mint képzett ingatlanszakértők hasonlóan mérlegelnek, adatokat vesznek fel és elemeznek, tanúsítványt adnak és rendszerekben tudnak gondolkodni.

Több nyugdíjas tagunk befejezte az ingatlanközvetítést, inkább azoknak az irodáknak segítenek be, akikkel eddig is együttműködtek.

Így óvatosan, bizakodva tudnak továbblépni -és túlélni – kollégáink, amihez mindenkinek jó erőt és vírusmentes jó egészséget kívánunk.

ingatlanpiac-es-virushelyzet

ABOUT THE AUTHOR

Minden vélemény számít!