|  | 

Hírek

Találkozók havonta

Minden hónap utolsó csütörtökén találkoztunk egy közös beszélgetésre, vacsorára – annakidején a Márványmenyasszony étteremben. Nagyon sok kedves emlék fűzött oda bennünket,a csapatunk a MIÉSZ tagjaiból áll.
Az étterem bezárt, több helyet próbáltunk, ilyen volt a Stex és még néhány hely, most az Európa-bisztrót találtuk meg, nyugodt különteremben vagyunk, és az est után egy finom vacsora is jó élményt ad.
Januárban Domján Andrea az ingatlanközvetítőknek tartott egy félórás előadást, melyben a vállalkozói lét, pörgés, stressz és annak kiegyensúlyozása, az emberi kapcsolatok megtalálása, teremtése (mely nekünk igen fontos) és az együttműködés volt a témakör.
Ez után Szegedy Péter -sok kolléga oktatója- tanácsadója beszélt az idősebb és fiatalabb közvetítők rivalizásáról és arról, hogyan lehet ezeket a rivalizálásokat együttműködésre fordítani.
Ez után sok érdekes beszélgetés indult, bemutatkozások, ismerkedések, üzleti kapcsolatok kialakítása…
Szeretnénk hívni Titeket a következő találkozásra, mely szintén az Európa Bisztróban lesz, február 29-én,18 órakor kezdődik. A témakörök még formálódnak, előzetes beszélgetések alapján ismert fiatal és senior szakmabeliek vitájával, vagy inkább beszélgetéseivel tervezünk indítani, ezek után a bemutatkozások, ismerkedések és üzleti ajánlatok lesznek (jelzem ez az egyik legfontosabb és leginkább sikeres része minden találkozónknak.

Ha még nem voltatok, nézzetek be, a belépés ingyenes, mindenki a saját fogyasztását fizeti. Részletek hamarosan.
Megközelítés, Útvonal> Itt

MIÉSZ | Facebook

1003-2

ABOUT THE AUTHOR

Minden vélemény számít!