|  | 

Hírek

2017 január 26 Márványmenyasszony étterem, rendezvény

img-responsive

A rendezvényről:
Ajánlom a videót mindenkinek, aki szeretné a sikerre való programozást, vagy annak hiányát a Marosán család példáiból, nagyon érdekes a motiváció, mely mélyen elgondolkoztat, mit is tehetünk magunkért, vállalkozásunkért, gyermekeinkért, hogyan lehet érvényesülni az üzleti életben…

Boldogság, keressük..

Videó: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=GO6hrTrMqho]

https://youtu.be/GO6hrTrMqho
——————————————————————————————————————–

Mitől jók ezek a rendezvények? Önfényezés, túlzott szerénység nélkül tudjuk állítani, hogy egyetlen ingatlanszakmai rendezvénysorozat sem dicsekedhet az élet ennyi szegmenséből hívott kiváló, meghatározó de nem mindig az aktuális áramlatba illeszkedő előadóval. Minden mindennel összefügg és az egyszerű történések megértéséhez túl kell néznünk a napi médiahíreken, szakmai száraz témákon.

Közösségösszefogó ereje vitathatatlan, ezért tudunk egyáltalán létezni.

Aki már volt, újabb élményekkel gyarapodhat, aki még nem, az megismerheti ezt a lüktető, néha megosztott, de sosem unatkozó és hús-vér emberből faragott csapatot.
2017 01 26-án, 18 órakor a Márványmenyasszony étteremben a következőkkel várjuk a kollégákat:
18 00 megnyitó, üdvözlet, bemutatkozások
18 10 Mennyire szakbarbárok az ingatlanosok, mennyire nyitottak és hol a helyünk a gondolkozó világban? Néhány gondolat és utána egy röpke kvíz, saját általános tudásszint felmérés.

18 20 Megbízási szerződések. Hogyan tudsz úgy kizárólagos szereződést kötni, hogy közben a megbízó érdekei se sérüljenek?
18 30 Meghívott vendégünk
ifj. Marosán György,
kinek munkásságát az alábbi könyvek és számos tudományos cikke alapján, valamint a yuotubon fellelhető előadásai alapján ismerhettük meg
· Újítás és kockázat (1986)
· Befektetési étlap (1992)
· Stratégiai menedzsment (1996)

Előadás a boldogságkeresésről: https://www.youtube.com/watch?v=MJZ7HKf-cJU

Tőle a az elmúlt évek ingatlanszakemberekre is kihatással lévő folyamatairól, várható tendenciákról és a vállalkozásfejlesztéssel, stratégiákkal és a boldogság keresésével kapcsolatos kérdéseinkre kaphatunk választ.
További izgalmas része a beszélgetésnek, amikor megpróbáljuk mai szemmel megnézni a régebbi folyamatokat, kérdezünk édesapjáról és még sok személyes dologról, amire rajta kívül senki más nem tud választ adni.
A belépés ingyenes, fogyasztását mindenki saját maga fizeti.

Megközelítés: Gépkocsival Alkotás utcáról, Krisztina krt-ről, Mészáros utcából, vonattal, metróval: Délu pu párszáz méter, Az étteremtől kb. 100 méterre 0-24 órán keresztül őrzött parkoló található, valamint tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a 18-as,61-es villamosokkal és a 105-ös busszal.

Térkép:
https://www.google.com/maps/place/M%C3%A1rv%C3%A1nymenyasszony+%C3%89tterem/@47.4961318,19.0278134,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x297f1839c2a40389?sa=X&ved=0ahUKEwiGk5LKhdjRAhXoHpoKHR2GB58Q_BIIbjAK

Támogató: Civilkontroll Alapítvány

gh-html

ABOUT THE AUTHOR

Minden vélemény számít!