|  | 

Hírek

Előadások szeptemberi rendezvényünkön

img-responsive

Szeptember végén ismét jó témákat kaptunk. A Márványmenyasszony étterem színvonalas termében  Tamás József kollégánk https://www.facebook.com/Ingatlanhirdetesek.eu/
bemutatta bőröndnyi drónját és a kialakult beszélgetésben jöttünk rá, mennyi kiaknázatlan lehetőség van ebben a 21. századi technológiában.
Nem is olyan régen még helikoptert béreltünk egy-egy kiemelkedő ingatlan videózásához, fotózásához, voltak egész magasra kitolható fotóállványok, ezután jött a Google és  drón. Csodálatos felvételeket lehet készíteni, megszűntek a korlátok.
Egy valóban gyönyörű munka: https://www.youtube.com/watch?v=N3xdR9T1F18 

Második előadónk az épületek belső scannelését mutatta be, ez egy rendkívül kifinomult technológia, ahol a belső teret miliméterről miliméterre scannelik.

A belső térben a bemutatáshoz fokozat nélküli körbejárás, alaprajz, különböző szövegek, linkek kihelyezése lehetséges, úgy tűnik, megfizethető, érdemes körülnézni a galériában.  Az egérrel tudjuk pozicionálni magunkat, csak óvatosan, apró mozgásokkal, annyira élethű, hogy el lehet szédülni… http://www.meligen.hu/galeria 

Az est utolsó előadója egy Kanadából hazatelepült házaspár, akik hosszú évekig ingatlanközvetítőként dolgoztak, ma itthon ügyvédként praktizálnak.

A hazai ingatlanpiaci szereplők hozzáállása meghökkentő újdonság volt számukra, erről is szó volt. Nagyon érdekes és tanulságos beszélgetés volt, íme itt megnézhető és hallgatható:
https://youtu.be/fiIs8KJShhk
https://youtu.be/2Di30pBMAJg
https://youtu.be/pWlMMMvL60k
https://youtu.be/yxMYGvckDIs
https://youtu.be/dUnRMAhIyHU

Várhatóan erre egy egész napot kell szentelnünk, mert ahogy nézzük, nagyon rossz irányba megy a hazai ingatlanszakma.

A nyugdíjasok lehetőségeiről egy spontán beszélgetésben folytattuk az estet, hogyan kereshet többet egy nyugdíjas szakember és hogy lehet az, hogy mégis sokkal kevesebbe kerül a cégének ? Vojcsko Jani kollégánk megoldása:
https://nyugdijas-szovetkezet.hu/index.php/nyugdijasoknak#keresunk

Találkozunk október 26-án.

eloadasok-szeptemberi-rendezvenyunkon

ABOUT THE AUTHOR

Minden vélemény számít!