|  | 

Hírek

2017 03 30 vendégünk Kende Péter ügyvéd

img-responsive

A 2017 03 30-i szakmai est fotói, illetve néhány videó:

   

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zFJLTWMOxl0?enablejsapi=1&autoplay=1&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=1&playlist=zFJLTWMOxl0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&fs=1&playsinline=0&controls=2&autohide=2&theme=light&color=red&&w=900&h=506]

 

Nézd meg a videót>>>!!!

És ezt is!>>>!!!

2017 03 30-án, 17 órakor a Márványmenyasszony étteremben a következőkkel várjuk a kollégákat:

17 óra: Megalakítjuk az Ingatlankórust – szeretettel várjuk azokat, akik énekelnének.

18 00 Megnyitó, üdvözlet, bemutatkozások

18 10 Vételi ajánlat – pro és kontra

18 30 Megbízási szerződések, jutalék, együttműködés az adásvételit készítő ügyvéddel.

dr Kende Péter közíró, ügyvéd a vendégünk. Nemrég elhunyt barátunk, Tilk Géza, a Devizaadósok Szövetsége elnöke szervezete részére nyújtott dr.Kende Péter ügyvédi segítséget.
Kende Péter munkásságát néhány könyve és számos cikke alapján, valamint a yuotubon fellelhető vitái alapján ismerhettük meg.
Kapcsolódó kép
Ingatlankórus- ez egy ideiglenes elnevezés, szeretnénk további kötődéseket és kulturális élményt adni kollégáinknak. Egyelőre pár fővel indítjuk el, reméljük olyan élményt ad, amiért megéri havonként összeállni és énekelni – közösen.

Vételi ajánlat – ez a sokszor támadott, sokszor dícsért megoldás az utóbbi napokban heves vitát váltott ki egy zárt ingatlanos közösségi fórumon. Ezt járjuk körbe, mert rendkívül érdekes vélemények hangzottak el. Várunk mindenkit, akit érdekel e téma, akinek jó-rossz tapasztalata van erről, aki szeretne többet megtudni a témakörben.

Megbízási szerződések.. Kimeríthetetlen téma, ez az egyik legfontosabb eleme az egész munkánknak, ezen áll, vagy bukik a megélhetésünk. Elnöki teendőim meghatározó része a panaszos ingatlanközvetítők és a panaszos eladók meghallgatásából áll, ha emeltdíjas lenne a telefonom hívása, igen sokat kereshetnénk vele.

Ha túl kemény a szerződés az a baj, ha túl megengedő, az a baj.
Vajon mit lehet beletenni egy szerződésbe, hogy ne legyen egyoldalú, mindegyik félnek biztosítsa a kiegyensúlyozott jogokat.
Mit javasolhat egy ügyvéd utólag és mit tehetünk a szerződés megkötése előtt? Milyen szerepe van az adásvételt szerkesztő ügyvédnek a jutalék kifizetésénél? Kende Péterrel ezt beszéljük át, érdekes lesz. Várunk mindenkit, helyszín a szokásos Márványmenyasszony-étterem. A belépés ingyenes, fogyasztását mindenki saját maga fizeti.
Megközelítés: Gépkocsival az Alkotás utcáról, Krisztina krt-ről, Mészáros utcából, vonattal, metróval: Délu pu párszáz méter, Az étteremtől kb. 100 méterre 0-24 órán keresztül őrzött parkoló található, valamint tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a 18-as,61-es villamosokkal és a 105-ös busszal.

379-2

ABOUT THE AUTHOR

Minden vélemény számít!